Teljes minőségirányítás

 

A CE Glass Industries, mint SZILÁNK jogutódja 1999 óta tanúsított minőségirányítási rendszerben működteti folyamatait.  A tulajdonos és a cégvezetés minőség iránti magas fokú elkötelezettségét bizonyítja, hogy az MSZ EN ISO 9001:2015 szabvány követelményein túl, az összes kiegészítő tevékenységét egy átfogó minőségirányítási rendszerbe integrálta (TQM=Teljes körű minőségirányítás).

 

Minőségpolitika


A minőségirányítási rendszerünket 2006-tól kiegészítettük az MSZ EN ISO 14001:2004
környezetirányítási rendszer szabvány előírásaival. A környezetirányítási rendszerünket (KIR) szintén külső fél által tanúsítva tartjuk fent.

 

Rendszereink tanúsítása mellett kiemelt figyelmet fordítunk termékeink tanúsítására, annak érdekében hogy a jogszabályi és különösen a vevői igényeknek meg tudjunk felelni. Gépeink és gyártmányaink CE jelöléssel  rendelkeznek, valamint büszkén viselik a  CEKAL (Magyarországon egyedüliként), ÉMI, a MABISZ termékminősítéseket. A fentieken túl a  SZILÁNK szigetelő üveg gyártó gépsorával Magyar Termék Nagydíj nyertesnek, SZILTHERM® hőszigetelő üvegeivel Kiváló Építési Termék díjazottnak mondhatja el magát.

 

Általános és minőségi irányelvek

 

Minőség politika

 

Környezeti politikaA CE Glass industries a következő tanúsítványokkal rendelkezik.

· Szigetelő üveg gyártás

· Laminált üvegezés

· Biztonsági üvegezés - Mabisz (áttörés, átdobás, átlövés-gátló üvegszerkezetek)

· Biztonsági üvegezés (ESG, TVG, HST)

· Járműüvegezés

A tanúsítványokért keresse kapcsolattartóját.