Gyártósorról is kikerülhet középvezető a CE Glassnál


Gyártósorról is kikerülhet középvezető a CE Glassnál


Könnyű fizikai munkásként kezdte, ma már minőségbiztosítási csoportvezetőként dolgozik és tanítja kollégáit a CE Glass szatymazi üzemében Vas Kálmán. A cég lehetőséget és folyamatos képzést nyújtott neki, hogy az érdeklődési körének megfelelő szakterületen érvényesülhessen – ezt minden munkavállalójuknak felkínálják.

Ismét egy lenyűgöző printelt termékünk került beépítésre!

 

Az üvegfelületre printelt HD fotót a 6mm vastag Clearvision üveg teszi igazán mutatóssá, ami kihozza a kiváló printelt kép egyedi színvilágát.

 

Az Év Embere

 

A Délmagyarország idén három kivételes hősnek adta át elismerésként a CE Glass által gyártott egyedi üvegtrófeákat.
Az év embere elismerést azok kaphatják, akik hétköznapi hősökként teszik jobbá a világot, illetve életükkel, munkájukkal példát mutathatnak.
Gratulálunk a díjazottaknak!Üvegből készül a hullámzó Balaton a Vizes VB-re

 

A hétköznapi munkavégzés nem átlagos projektekkel telik Bata Teofil, a CE Glass Zrt. dolgozója számára, akit a barátai egyszerűen csak Teonak hívnak.


Teo immáron két éve dolgozik a CE Glass (korábban Szilánk) üvegfeldolgozó cégnél. Az első évben üvegfestőként kitanulta a különböző festési technikákat, valamint tapasztalatot szerzett a szitás, a hengeres és a szórópisztolyos festésben. A ranglétrán előrehaladva jelenleg technikusként felügyeli a különböző üvegfestési munkákat, kiemelt figyelmet fordítva az új kerámia printer eljárással készült munkákra. A legutóbb elkészült, a nagyközönség által is láthatott kerámiaprinteres munka a Zsigmond Vilmos Filmfesztiválon a díjazottaknak átadott üvegtrófea volt. Ezt megelőzően Teo tevékenyen közreműködött a Délmagyar „Az év sportolói” és „Az év emberei” díjátadón átadott üvegtrófeák elkészítésében is.

Uborka, üvegből?

 

A londoniak The Gherkin, azaz Az Uborka becenévvel emlegetik a 30 St Mary Axe nevű ikonikus felhőkarcolót, amely 2001-2003 között épült és London pénzügyi központjában található.
A nem szokványos formával büszkélkedő irodaház látványosan különbözik a megszokott londoni épületektől. Minden emeletet 5 százalékkal forgattak el az alatta levőhöz képest, így nyerte az épület a különleges, csavart formát.

CE Glass trófeát vehettek át az Év Emberei

A Délmagyarország idén is díjazta a hétköznapok hőseit. A 2016-os év kiemelkedő személyiségeit a CEGlass - Magyarországon egyedülálló - kerámia printerével készített trófeákkal jutalmazták.

 

 

Idén is "Az év sportolói" a CE Glass Industries trófeáit vehették át

Büszkék vagyunk rá, hogy a 47. Délmagyarország Év Sportolója díjátadó gálán ismét a CE Glass Industries digitalprintere által festett üvegtrófeáit adták át a Hungi Vigadóban.

 

 

Az eseményről bővebben az alábbi linken olvashattok.